Thuisfrontteam

Thuisfrontteam

Dit is ons thuisfrontteam (TFT): v.l.n.r.:

  • Reino Beck (webmaster),
  • Henk Seldenrust (penningmeester),
  • Jelly Feenstra-Nauta (voorzitter).

Jelly volgde in januari 2023 Engelina Jacobi-Hiemstra op.

 

contact met TFT

Wie zijn ze en wat motiveert hen voor deze taak?

Reino BeckHenk SeldenrustJelly Feenstra-Nauta

Ik woon in Groningen en was, toen Pier en Joke mij vroegen voor hun TFT, 66 jaar (dat was in 2017). Ik was toen net met pensioen, dus tijd genoeg (??). Enthousiast heb ik gereageerd op de vraag van Pier en Joke. Enerzijds omdat ik de zending een warm hart toedraag, anderzijds omdat ik Pier en Joke prachtige mensen vind die ik graag wil ondersteunen bij hun zinvolle werk onder de Roma in Servië. Gezien mijn ervaring met websites en vormgeving, richt ik mij binnen het TFT op alles wat te maken heeft met de communicatie tussen zendingsechtpaar en achterban. Daarnaast zijn er af en toe klussen van heel andere aard. Heel mooi waren mijn vakanties in Servië. Met m’n tentje was ik neergestreken op een camping zo’n 28 km van Pier en Joke af. Het gaf me de gelegenheid hen af en toe te ontmoeten en mee te lopen tijdens hun activiteiten.

Reino Beck

Ik ben sinds augustus 2016 gepensioneerd en woon nu, samen met mijn echtgenote, in Assen. Ik ken Pier en Joke al geruime tijd en als oudste in de raad van de VBG Elim te Heerenveen heb ik jaren met Pier mogen samenwerken. Een gezegende tijd en de vraag om plaats te nemen in de TFT heb ik positief beantwoord. Ik voel me betrokken bij het zendingswerk van Pier en Joke en een ondersteunende functie (zoals contacten onderhouden, fondsenwerving en financiën) past bij mij. Samen met de andere leden van de TFT wil ik Pier en Joke graag helpen om hun missie in Servië te kunnen uitvoeren.

Henk Seldenrust

Ik woon in Stiens en ben de jongste zus van Joke. Het zendingswerk van Pier en Joke onder de Roma in Servië raakt mij. Tijdens een bezoek aan hen een aantal jaren geleden zag ik hun liefde en warme betrokkenheid bij de mensen daar. Op afstand wil ik graag een hand of een voet voor Pier en Joke zijn. Samen met het TFT-team wat voor hen betekenen. 

Jelly Feenstra-Nauta

Contact

Contact met TFTAndere contactmogelijkheden

Neem gerust contact op met ons Thuisfrontteam als u een vraag of opmerking heeft.