Thuisfrontteam

Dit is ons thuisfrontteam (TFT): v.l.n.r.:

  • Henk Seldenrust (penningmeester),
  • Reino Beck (webmaster) en
  • Engelina Jacobi-Hiemstra (voorzitter).

contact met TFT

Wie zijn ze en wat motiveert hen voor deze taak?

Henk SeldenrustReino BeckEngelina Jacobi-Hiemstra

Ik ben sinds augustus 2016 gepensioneerd en woon nu, samen met mijn echtgenote, in Assen. Ik ken Pier en Joke al geruime tijd en als oudste in de raad van de VBG Elim te Heerenveen heb ik jaren met Pier mogen samenwerken. Een gezegende tijd en de vraag om plaats te nemen in de TFT heb ik positief beantwoord. Ik voel me betrokken bij het zendingswerk van Pier en Joke en een ondersteunende functie (zoals contacten onderhouden, fondsenwerving en financiën) past bij mij. Samen met de andere leden van de TFT wil ik Pier en Joke graag helpen om hun missie in Servië te kunnen uitvoeren.

Henk Seldenrust

Ik woon in Groningen en was, toen Pier en Joke mij vroegen voor hun TFT, 66 jaar (dat was in 2017). Ik was toen net met pensioen, dus tijd genoeg (??). Enthousiast heb ik gereageerd op de vraag van Pier en Joke. Enerzijds omdat ik de zending een warm hart toedraag, anderzijds omdat ik Pier en Joke prachtige mensen vind die ik graag wil ondersteunen bij hun zinvolle werk onder de Roma in Servië. Gezien mijn ervaring met websites en vormgeving, richt ik mij binnen het TFT op alles wat te maken heeft met de communicatie tussen zendingsechtpaar en achterban. Daarnaast zijn er af en toe klussen van heel andere aard. Heel mooi was mijn vakantie in 2018 in Servië. Met m’n tentje was ik neergestreken op een camping zo’n 28 km van Pier en Joke af. Het gaf me de gelegenheid hen af en toe te ontmoeten en mee te lopen tijdens hun activiteiten. Dat geeft een nóg concreter beeld. Daarnaast heb ik als toerist een stukje van Servië kunnen zien, een land waar ik nog nooit geweest was. Ik besefte hoe treffend de beschrijvingen op deze website zijn van het land en zijn inwoners.

Reino Beck

Ik ben getrouwd met Jacob en we hebben samen twee kinderen. Ik werk als medisch secretaresse in het Antoniusziekenhuis in Sneek. Daarnaast geef ik als kleur- en stijlconsulente kledingadviezen aan vrouwen. Mijn hobby’s zijn hardlopen, lezen en winkelen. Als zusje van Pier en Joke wil ik als lid van de TFT graag meehelpen met vooral de praktische zaken. Er komt veel op Joke en Pier af en er moet veel geregeld worden. De TFT probeert hun vanuit Nederland hierbij te helpen en te steunen en ik draag daarin graag mijn steentje bij!

Engelina Jacobi-Hiemstra

Contact

Contact met TFTAndere contactmogelijkheden

Neem gerust contact op met ons Thuisfrontteam als u een vraag of opmerking heeft.

Српски језикEnglishDeutschNederlands