Gebeurtenissen eind 2017

Van links naar rechts: Martin, Peter, Pier.
geboorte tweeling
Geboorte

Zondag 10 december j.l. is de tweeling van Alice en Benjamin geboren. We zijn de Here bijzonder dankbaar. Het was wel 6 week te vroeg maar alles gaat naar omstandigheden heel voorspoedig. Ze mochten op eerste kerstdag al thuiskomen. Het zijn twee meisjes met de mooie namen Anna Jannet en Eva Joke. Van 17-24 januari hopen we daarom ook naar Nederland te komen.

Contact met studenten

Afgelopen week (eind 2017) waren er twee jonge Roma-studenten van de bijbelschool van 40 km verderop bij Tabita voor een week stage. Zie foto hierboven. Wij mochten met hen optrekken. Ook hebben ze bij ons gegeten en thee gedronken en hebben we fijne gesprekken mogen hebben. De ene jongen, Martin genaamd, heeft Pier tijdens de evangelieverkondiging bij het uitdelen van de pakketten verschillende keren kunnen vertalen. Dit contact vorige week was voor ons heel bijzonder, omdat Pier speciaal de roeping voelt om jonge Roma-gelovigen te helpen in het voorbereiden voor het voorgangersschap. Dus een voorproefje wat – naar we hopen – verder tot ontplooiing mag komen.

Schoenendozenactie
Schoenendozen
Joke met Roma-kinderen

Vorige week zijn er in verschillende Roma-gemeenschappen erg veel schoenendozen en pakketten uitgedeeld en daarbij is ook steeds het evangelie gedeeld. Het was een bijzondere week. Dat de Here maar een bijzondere uitwerking mag geven.

Pier met Roma-muzikant

Benieuwd naar onze eerste oudjaarsavond in Servië?