Wie zijn wij?

Wij zijn Pier en Joke Meindertsma, geboren en getogen in Friesland, getrouwd in 1981, en de ouders van zeven kinderen. Pier heeft, na het afronden van de Hogere Landbouw-school in Leeuwarden, de Theologische universiteit in Kampen doorlopen. Vervolgens liep hij stage bij de (Vrije) Baptistengemeente in Drachten, waarna hij als predikant in respectievelijk de Baptistengemeente in Heerenveen en die in Harlingen mocht dienen.


Joke heeft de opleiding verpleegkunde gedaan in Leeuwarden, waarna ze een aantal jaren als verpleegster heeft gewerkt. Vervolgens had ze full-time baan als moeder van het groeiende gezin. Daarnaast deed ze vrijwilligerswerk en stond ze Pier bij in het gemeentewerk in Drachten, Heerenveen en Harlingen. Toen steeds meer kinderen het huis uitgingen, zette ze zich in als vrijwilliger in het Harlinger Hospice en was ze actief in het lokale bestuur van de ChristenUnie.


Wat doen we en waarom?
Waar? In Novi Sad (Servië)
Artikel in Friesch Dagblad van 7-7-2021 over ons:

open full screen

[wonderplugin_pdf src=”https://www.meindertsmaservie.nl/wp-content/uploads/Friesch_Dagblad_2021_07_07.pdf” width=”100%” height=”600px” style=”border:0;”]

Support

Hoe ons steunen?

Steun voor Pier en Joke Meindertsma

Daarnaast is er een ‘noodfonds voor schrijnende situaties‘, waar uw bijdrage ook zeer welkom is.

Noodfonds voor schrijnende situaties

Ons thuisfrontteam helpt ons in Nederland bij een aantal praktische zaken.

Hier wonen en werken we

Српски језикEnglishDeutschNederlands