Jongeren uit Heerenveen in Novi Sad

Jongeren uit Heerenveen aan de slag in Servië.

Zondag 28 juli 2019 kwam een groep enthousiaste jongeren uit de Vrije Baptistengemeente ‘Elim’ uit Heerenveen, met hun leiding, in 3 auto’s naar Novi Sad. Wat zijn we ermee gezegend dat deze jonge mensen het verlangen hebben in Servië te dienen en te helpen.

Ze zijn inmiddels een week hier en we hebben al verschillende fijne contacten met hen mogen hebben. Er is al heel veel geklust en de kinderen in de buurt zijn enthousiast over de activiteiten (sport en spel) en alle gezelligheid die de groep met zich meebrengt. Maar het mooiste is dat het Evangelie van de Here Jezus wordt gedeeld.

bij de Mirić-school

Vorige week was er elke dag een ochtend-opening met de Elim-groep en het team van Stichting Tabita. Lezen uit de Bijbel, zingen in de verschillende talen en bidden met elkaar. Er werd echt een band gesmeed. En na de ochtend-opening gingen de jongeren enthousiast aan de slag. Deze week gaan ze naar Novo Miloševo en Banglades voor kinderwerk en doen ze nog meer kluswerk in de school in Mirić.

lol met Roma-kids

Ook wij hopen er deze week weer een paar keer bij te zijn. We voelen deze weken als een echte bemoediging van de Here voor ons werken en wonen hier. En ook de mensen van Stichting Tabita, waar wij mee samenwerken, zijn dankbaar en verheugen zich in de liefde en hulpvaardigheid van de jongeren.

De Elim-jongeren houden een blog bij van hun belevenissen.
Leuk om daar eens een kijkje te nemen en over de ups en downs te lezen.