Ontvang ons nieuws

🟧 Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar. Hier leest u alle nieuwsbrieven die we al eerder stuurden.

en / of

🟧 “Vers van de pers”

Dit zijn attenderings-emails (plm. 1x per maand).
Op onze website schrijven we over onze ervaringen in Servië. Het meest recente nieuws staat op de homepage. U kunt per email op de hoogte worden gebracht telkens als er nieuws is.

Privacy

Wij gaan zorg­vul­dig om met uw ge­ge­vens: zie ons privacyreglement. U kunt zich ten allen tijde weer af­mel­den. Heeft u vra­gen, neem dan gerust con­tact op met de webmaster.

 

Vragen over nieuwsbrief & Vers van de pers

De plusjes sluiten automatisch.

1. Help! Het aanmelden lukt niet.
U kunt daarvoor contact opnemen met de webmaster, Reino Beck, via het contactformulier op deze website. Zij helpt u graag verder. Als u een foutmelding kreeg, is het verstandig die erbij te vermelden. Als u geen foutmelding kreeg, graag even aangeven waar het precies mis ging. Met die informatie erbij is het probleem namelijk makkelijker op te lossen. Mocht het echt niet gaan, dan kan de webmaster u toevoegen aan de verzendlijst.
2. Ik ontvang Vers van de pers, maar hoe kom ik aan de nieuwsbrief?
Ik ontvang Vers van de pers, maar hoe kom ik aan de nieuwsbrief? U kunt dat doen via een Vers van de pers-email die u ontvangen hebt. Onderaan die mail staat een link Update uw gegevens. Die link brengt u  naar een formulier. Zet in dat formulier ook een vinkje bij Nieuwsbrief.
3. Ik ontvang de nieuwsbrief, maar hoe kom ik aan Vers van de pers?
Ik ontvang de nieuwsbrief, maar hoe kom ik aan Vers van de pers? U kunt dat doen via een nieuwsbrief die u ontvangen hebt. Onderaan staat een link Update uw gegevens. Die link brengt u  naar een formulier. Zet in dat formulier ook een vinkje bij Vers van de pers.
4. Ik ontvang jullie emails, maar nu is mijn emailadres gewijzigd.
Dat kan via een van de Vers van de pers-emails. Helemaal onderaan staat een link: Update uw gegevens. Klik daarop. U krijgt een formulier te zien waarop u uw emailadres kunt wijzigen. Als u niet zo’n email meer hebt, neem dan even contact op met de webmaster via het contactformulier op deze website. Zij kan het voor u regelen.
5. Hoe kan ik reageren op een nieuwsbrief of Vers van de pers?
U kunt beter geen reply doen op een nieuwsbrief of Vers van de pers, maar een nieuwe mail sturen naar ons eigen emailadres fam.meindertsma at gmail.com.
6. Hoe voorkom ik dat ik jullie emails bij de spam komen?
Dat ligt er aan welk emailprogramma u gebruikt. Elk heeft zijn eigen instellingen. Op deze pagina ziet u hoe je dat kunt aanpassen. Misschien staat uw emailprogramma er niet bij. Neem dan gerust contact op met de webmaster.
7. Hoe stop ik de toezending van nieuwsbrief en/of Vers van de pers?
Als u zich voor de nieuwsbrief en/of Vers van de pers wilt afmelden – wat we niet hopen! – klikt u op de link Update uw gegevens onderaan een email die we u stuurden. Die link brengt u  naar een formulier. U kunt u voor één van beide afmelden of voor beide. Als u geen nieuwsbrief meer heeft, vraag dan niet aan een ander u een nieuwsbrief door te sturen, want dan gaat u die ander afmelden. In plaats daarvan kunt u de webmaster vragen u af te melden.